A jegyárak szerintem is irreálisak a Hidegkuti stadionban. Kérdezték a srácok, hogy mennyi itt a bérlet, mikor azt mondtam, hogy 6000 Ft, csak csodálkoztak. Egyébként mi is úgy vesszük észre, hogy a vezetőségnek egyenlőre nem érdeke a magasabb nézőszám. Valamiért várnak a toborzással, csak azt nem tudjuk miért. Többször is voltak ötleteink a nézőszám növelésére, de nem figyeltek rá. Szvsz VG 1, a nemzetközi kupákban biztosan megkapaszkodó csapatot akar, majd onnan elkezdeni gyűjteni a nézőket.
"Skorpió, te példul miért az MTK-t választottad?"
Nos, mint régebben említettem, én csak pár éve költöztem Kaposvárra, egy távoli kisvárosból. Tehát nálam a lokálpatriotizmus itt most nem jön be.
Szóval, a rokonságomban 2 fradista is van és mikor kisgyerek voltam, fradi szurkolót akartak belőlem nevelni. Megnézettek velem egy Fradi meccset, majd többet és mindig kérdezték, hogy "na, fradista vagy?" Mire én mindig megvontam a vállam. Aztán jött Édesapám és azt mondta, hogy holnap lesz az MTK-Újpest meccs. Az Újpestet már ismertem, mert nálunk játszott kupameccset. Megnéztem, de az Újpest helyett a másik csapat ragadott meg (akkoriban nem volt színes tv-nk, azt sem tudtam, hogy kék-fehérek, Édesapám mondta meg). A meccs egyébként 0-0 lett. Mikor legközelebb láttam ezt a csapatot, pont a Fradi ellen játszott. Az MTK játékosai nagyon akartak, de semmi nem jött össze, a bíró pedig egyszerűen pofátlanul ellenük fújt. A fradisták már akkor is jóval többen voltak, és gúnyosan röhögtek az MTK szurkolók/játékosok bosszankodásain. Kisgyerek voltam, de egy életre döntöttem.
Mikor a Hidegkutiban vagyok, nagyon otthon érzem magam. Kevesen vagyunk, de mindenki barátságos, nem néznek le azért, mert vidéki vagyok. Egyszerűen érzem, hogy oda tartozom.
A 2 fradista rokonom közül az egyik kaposvári volt, és az Építőknél dolgozott. A Rákóczit ő szeretette meg velem. Mindig figyeltem az újságokban az eredményeiket, mikor nyáron feljöttem és edző mérkőzést játszottak, kivetettem magam megnézni a csapatot. És mióta ide költöztem, kijárok meccsekre is. Tavaly is mindig kint voltam, mikor nb1.b-s volt a csapat és most is.
HAJRÁKÓCZI!!!! HAJRÁ MTK!!!!