Törölt nick Creative Commons License 2004.11.11 0 0 36
"Elmondanám, hogy 4 éve nyúzom a mac-et, de az otthoni pc-m stabilabb, mint a munkahelyi mac-em."

1) ezt koszond meg a quarknak, gondolom azzal melozol.
2) 2004et irunk, OS9et le kene cserelni.

"Következtetés: egy jól rendben tartott pc tud olyan jó lenni"

de en kurvara nem akarok karbantartani semmit. mukodjon es kesz. ja, es drivert installalni sem akarok, foleg nem olyan buzisagokat, amik telepakoljak taskbart 625 idiota ikonnal. valamint szeretnem, ha nem neznenek hulyenek, es EN donthetnem el, hogy mit akarok installalni, es mit nem. Windows Media Playert es Internet Explorert pl kurvara nem akarok latni a gepemen. valamint nem szeretnek napi szinten biztonsagi patchek letoltesevel szarakodni, es azt sem akarom, hogy virusirto lassitsa a gepemet.

"Nekem valami egyedi w*n-em lehet, mert semmi ilyesmivel nem találkoztam. (Vagy lehet, hgoy igen de az már olyan régen volt, hogy nem is emléxem."

hat akkor felfrissitem az emlekezetedet: hacsak nem vettel tobb ezer licencet, vagy nem hasznalsz lopott peldanyt, akkor az XPt bizony aktivalni kell. egyebkent 2002 ota van XP, 3 evvel ezelott te max win2000ret installalhattal.

"Fura. Az én registrym nem szokott elbaszódni."

akkor surgosen vidd be a microsoftnak, mert ok mar evek ota probalnak rajonni, hogyan lehet a registry korrupciojat elkerulni.

"Szerinted! :-) A tűzfalra nem azért van szükség, mert egy rendszert idióták írnak (vagy nem), hanem azért mert a hackerek sem idóták :-)"

uramjezus. lattal te mar BSD UNIXot eletedben? a jelek szerint nem.

"Emlékeim szerint a G3-as nem volt akkora erőmű, oszt mégis van benne aktív hűtés."

a Gx procis gepek 90%aban NINCS aktiv hutes, csak borda. meg a G4es notebookokban sem.

"Az iMac-ek szintén nem erőművek..."

miota merik a szamitasi teljesitmenyt holeadasban vagy gigahertzben? hol voltal te fizikaoran?

"Azt ugyan nem tudom, hogy kimondottan az apple monitorok mennyire élesek és színhelyesek"

akkor minek szolsz bele?

"Továbbá én sem csípem a m$ ablakkezelőt, de egy hétköznapi felhasználó számára több előnye van, mint egy mac-nek."

konkretan?
Előzmény: Törölt nick (35)