A hétvég i bulival kapcsolatban bár szerintem itt ez kevésbbé kérdéses mint a BB vagy az Ákos topicban.
Szóval mivel a pénteki nap megkavarta kissé a szokásos menetrendet álljon itt, egy kis összesítés ami alapján mindenki el tudja dönteni ki hova és miért megy!
Szóval a szokásos LR rendezvény nem pénteken van hanem szombaton A három terem programjáról már olvashatatok. A klub kicsit altenatívasabb lesz lásd felépő zenekar illetve a kisterem programja. Megjegyezném, hogy a Matek Márk visszamondta kedden a hétvégi bulit, ami elég kellemetlenül érint, de megoldottuk igy a program nem változik.
Illetve a Nulladik Változat 22.45.-től játszik,
Nállunk is lesz BB-Ákos, de mi szeretnénk teljesebb kört adni a magyar szinti pop illetve new wave felhozatalból így a kettes termben érdekes zenék is leszenek a hőskorból!
Ami a pénteki bulit illeti bár nekem semmi közöm nincs ténylegesen a bulihoz ( amellett, hogy nem tetszik ha egy hétvégét ilyen formában oszt meg két buli nem utolsó sorban még a hely is azonos ezt szóvátettem, de nem szankcionáltam a renitens szervező tagot.)
Szóval ahogy kivettem két terem lesz pénteken az egyikben BB A másikban Ákos. Amit még megtudtam illetve megigértettem a Józan Gézával, hogy tiszteletben tartjuk, hogy a pénteki buli BB így Dmből kb 4-5 számnál több nem nagyon várható.
Az hogy ki melyik bulira megy az mindenki maga dönti el!!!