Nekem ios furcsa volt, hogy chevrolet lesz és nehezen fogadtam el, mind2 oldalról kicsit komikus a dolog, hisz a chevrolet rajongók undorkodnak a daewoo miatt, a daewoosok pedig egyenlőre nem bírnak mit kezdeni az új névvel. Vajon régi jó kollegánk daewoo fun átkereszteli a nevét???
viszont kétségtelen, hogy a lacetti egy alsó közép autó és nem csak mondvacsináltan, mint a hyundai accent (amit egyébként szintén szeretek, de az akkor is kisautó), vagy a thalia vagy pláne a dacia. Ez tengelytávban, méretekben valóban kompakt autó, amiből eddig a legolcsóbbak 3,1 3,2 körül voltak, de a japánok meg az új németek 3,7 körül kezdődnek. Nagy tett szvsz hogy 2,7 körül az 5 ajtós elérhető. Ráadásul jól néz ki.
Ami a belteret illeti szerintem kicseszett jól néz ki (ja, grafikus vagyok tehát van közöm a designhoz), kár hogy fogyasztásilag nem sok jót hallottam róla eddig, 1.8 swről pl. egy tesztben 13-14 lityis városi fogyit zengtek.
És nincs belőle diesel, ami nálunk is egyre inkább szarügy, remélem csak egyenlőre nincs.