Camenzind
szerintem az átlagember nem tudja, hogy mi az iban szám. A BIC meg egy frankó eldobható borotva.
A probléma ott van, hogy a nagy összeg utalását a lányok a fiókban előttem csinálták, én másnap pont ugyanúgy csináltam otthon és úgy emléxem, az iban számot beírtam a megfelelő helyre.
Utóbb mondják, hogy nem.
Ki a fene tudja ezt ellenőrizni.
Meg hol az űrlapon a figyelmeztetés, hogy mennyibe kerül nekem, ha rosszul töltöm ki?
KisPiramis
ugyan nem engem kérdeztél, de a CIB-et én mindenképp ajánlom. Az egyik cégem számlája ott fut, továbbá náluk tartjuk a pénzünket az asszonnyal együtt és igazán nagy bajom még nem volt velük.
Sőt, valamikor az év internetes bankja voltak és én a közismert kekec azt mondom: teljes joggal.
Náluk még lehet lámáskodni is, nem törlik az ügyfél orra alá, hogy mit nem tud és hogy melyik apróbetűt nem olvasta el.
szdorogdi
Kínos. Ráadásul mesélhetnék magam is ilyeneket, hiszen az OTP-nél már 30 éve ügyfél vagyok.
Talán a csúcs az, hogy a Flórián tér 15. sz. alatti fiók ügyintézője totál törvénytelenül kiadta a személyes adataimat egy behajtó cégnek, amelyik egy olyan kft. tartozását akarta behajtani, ahol valamikor ügyvezető voltam. Abban az időben ugyanitt volt a cég banxámlája, azért jártak ott a behajtók és a túlbuzgó ügyintéző azt mondta:
a cégről nem tudok semmit, de az ügyvezető privát számlája is nálunk van - és már boldogan sorolta is a lakcímemet, telefonomat, stb.