Nekem tetszik ez a rendszer, hogy ilyen nehez bejutni. Nincsenek olyan irrealis dolgok, mint teniszben, valaki bejut egy GS elodontobe vagy dontobe, es ezert egy evig magas kiemelest kap mindenhol, tudasa alapjan viszont nem erdemli meg, mindenhol kiesik, egy ev utan meg visszacsuszik oda, ahova valo.
Itt meg ahogy latom 1 jo idennyel meg nem igazan lehet odaerni, ahhoz 2 kell, annyi ido alatt meg kiderul, hogy csak egy fellangolas volt-e, vagy tenyleg annyit javult. De forditva is igaz, ha van valakinek 1 rossz eve, nem fog ugy visszaesni, mint a teniszben pl. szegeny Ferrero, az 1. helyrol a 31-re egyetlen ev alatt...:( Es mivel, ahogy latom a snooker-ben fontosak a hagyomanyok, termeszetes a korabbi bajnokok vedelme szerintem:)
Hat remelem Davis megveri Bingham-et, szurkoljatok, hogy kozveitsek, mert mar nagyon szeretnem ot latni, tobb mint 10 ev utan:)) Ha minden igaz delutan Hendry-t fogjak adni, valami ilyesmit mondott a riporter, de en sem vagyok tul jo angolbol. Kar hogy a snooker-t nem szoktak magyarok kozvetiteni. Na mindegy, ot is jo lesz mar ujra latni, remelem o is gond nelkul nyer majd!:)