Szababa
2004.11.10
|
|
0 0
4443
|
Sziasztok! Sajna továbbra sem láttam még egy meccset sem, csak az eredményeket ismerem. (na majd dvd-ről...)
Ez a "kerekfejű" Bingham gyerek 2000-ben elég nagy meglepetést okozott amikor a vb első meccsén (ahol ugye mindig a címvédő játszik) lazán lemosta 10:6-ra a Hendry-t. Az egyik kedvenc meccsem egyébként. Azóta viszont nem sok vizet zavart (sajnos) Most remélem tovább jut (bár akkor a Davis esik ki) Azt gondolom a snooker-nek jót tenne a frissítés, hogy ne mindig ugyanazok legyenek elöl. Ezért gázos ez a "meghívásos" rendszerű sorozat: a ranglistán elöl levők automatikusan bejutnak a versenyekre és ha nem is nyernek akkor is további pontokat zsebelnek. Igy elég nehéz egy újoncnak bekerülni az elitbe. Éppen ezért általában drukkolok az újaknak.
Ezt a Ding(-Dong) srácot még nem is láttam játszani. Sokat olvastam róla és tudom, hogy egy talentum. A feje nekem sem tetszik már képről sem. Beképzelt? Lehet. Akit 16-17 évesen egy Ebdon felkarol és ráadásul már nem az első nagyverseny ahol jó helyre jut... azt hiszem van oka rá. Azt mondja mindenki, hogy talán az első ázsiai világbajnok lesz. Ha az ember a magyar bajnokságban néz 1-2 kínait játszani akkor ők is ugyanúgy néznek ki mikor komolyan, koncentrálva játszanak (egyébként egytől egyik gyönyörű stílusban). Szerintem ez adottság. |
|