NYöFö
2004.11.10
|
|
0 0
1766
|
Sziasztok!
Új játékos vagyok a pályán, bánjatok velem óvatosan, lécci! :)))
Kicsi fiam 6 éves és számomra hátborzongató dolgot művel- érzése szerint titokban, de mi kiszúrtuk a sumákolást.
Fürdéskor felül a zuhanytálca szélére derékszögig kinyitott lábakkal, majd vmilyen pici játékának a végét a fenekébe dugja. Egészségügyi veszélye nincs a dolognak, mivel már azt a meccset lejátszottam vele, hogy vigyázni kell minden testnyílásra...karcolás...bacik...miegymás.
Ismerni kell a fiamat ahhoz, hogy kellően megdöbbentő legyen az esetek ilyetén alakulása: ha vki gyereket vár köreinkben, mindig az én fiam jut eszébe, mert ILYEN egy fiúgyerek. Végtelenül kedves, szót fogad és ezzel együtt égetnivaló csibész és kutyafülű. Amolyan vasgyúró, "tökös" kölök, aki vagány, bátor és- bár paradoxon- tünemény, imádnivaló. És bárhová megyünk is, mindenkinek ez a véleménye...
Szóval: mi a túró van??????????????
Szeretnék olyan választ kapni, hogy csak semmi pánik, meg, hogy ez tök normális, meg, hogy ez el fog múlni magától...de valójában azt szeretném tudni, hogy most MI A TÚRÓ VAN???????????????????????????????????????????
Lécci! Segítség! |
|