de kis szadista vagy:)
én nem bántottam volna a tücsköt.. dolgozzanak meg érte a gekkócskák:) hisz a szabad természetben sem segít nekik senki:) és itt azért ilyen szempontból nagyon jó dolguk van, hisz nem órákig kell keresni a tücsköt, hanem majdhogynem a szájukba másznak:)
na, lemértem a terkót.. a gekkós lány, akivel Dani együtt vette a terráriumot, azt mondta, hogy ha nem lesz párja, akkor felnőttként is elég lesz neki... ez biztos? mert nekem egyre jobban úgy tűnik (bár lehet, hogy én vagyok ilyen kis elvetemült), hogy kezdi kinőni... ráadásul a szakirodalom mindenhol jóval nagyobb terráriumokat ir (bár ott mindenhol több gekkót tartanak együtt)
na, szóval "vitrin jellegü", elöl nyitható, felül szellőzik rácson keresztül, dekorált hátul, de ebből kifolyólag szerintem sokat elvesz az elejéből.. az elejét meg nagy részben elfoglalja a melegítőkő, a másik felét pedig a palalemez - középen marad egy kis szabad terület. + a sziklában van egy bemélyedés, amiben most még kényelmesen elfér, de ki tudja, hogy később is el fog-e férni?
a mérete pedig:
a mélysége:30 cm, a magassága 30cm és a hosszúsága 40 cm + 6 mm-s üvegből van..
na, mi a véleményetek?