S nem is akármilyen.. Mamámmal együtt mentünk el és az én eredményem majdhogynem rosszabb lett, mint az övé, pedig Ő mér 65 éves, én meg csak 18 . S mivel - irányba fejlődött tavalyhoz képest így beutaltak. Ma voltam. Amúgy elmondtam és itt is elmondok mindent, hogy én kólát az elmúlt 1évben jó ha 2dl-t ittam, se alkohol, se cigeretta, szóval nem értem. És akkor tejet pedig köbméter számra iszom/ittam! Az elmúlt 1 évben ha nem ittam meg negyed m3-t (250litert) akkor 1litert se! Sőt az elmúlt hónapban már immunis vagyok rá, mert most is az őszi szünetben már napi 2 litert ittam meg, régebben pedig az 1 liter is nehezen ment le!:) DE megmondták, hogy nem mennyiséggel lesz mostmár a gond, hanem annak hasznosításával, mert eszem is sokat és nem hízok. 52kg vagyok összesen, így a pajzsmirigy gondom lesz, a mostani vér eredmény majd megmondja milyen mértékű.
Az időjárásról is lévén szó: Itt reggel 8:30 óta esi kaz eső gyengén, már elértük a 3mm-t, élénk a szél és épp 5fok van, tehát nagyon kellemetlen az idő. A ciklon szépen alakul, és alakult már, így további csapadék lesz, ezt jól megerősíti a magasban végzett szonda eredmények, miszerint gyönyörű összeáramás van, így adott a további nagy csapadék. A mozgó műhold szerint pedig mintha azt lehetne látni, hogy még minidg ddny-éék a mozgási irány a ciklonnak, az előrejelzett dk-ény ival szemben! Ez azt jelenti, hogy a középpont keletebbre megy el(ha nem változtatja az irányát a következő órákban, mert minden lehetséges) akkor kissé hidegebb lesz a magasban 850Hpa-n, ezt jól mutatja az is, hogy Kékestetőn havazik és meg is marad, mett -2fok van! De én továbbra is tartom, hogy síkvidéken nem lesz havazás!