Luby
2004.11.07
|
|
0 0
41
|
Én milyen naiv vagyok! Azt hittem, hogy az a fajta módszeresen eltompított agyú, engedelmes és alamuszi alattvaló, amivé mindannyiunkat nevelni akart a Rákosi-Kádár rendszer kihalt, vagy feleszmélt az elmúlt 20 évben. De itt ebben a topicban olyan mondatokat olvasok, melyek ennek ellenkezőjét bizonyítják. Úgy látszik tökéletesen működött az agyzanzásítás.
1917-ben az Auróradörgésének végeredményként a világon Kinától Cubáig, Kambodzsától Afrikai országokig, Kelet-Európától a Szovjetúnióig több, mint 120 millió áldozata volt. Döntő többségük vétlen, és esetleges áldozat. A rendszer különböző országaiban a vezetők közül jelentős számban szadista őrültek voltak.
És erre 2004-ben a demokratikus Magyarországon, jogállamot építő kormányzás alatt megjelenik egy ilyen topic, mely élteti a világtörténelem legbrutálisabb, legvéresebb, legszadistább hatalmának születését. Csak Hitlerrel mérhető az ő elmeháborodott, gáátlástalan hatalmával, amit itt egyesek ünnepelni készülődnek.Az Isten bocsássa meg nekik. És vegyék be a gyógyszereiket az asztal felett, mert, ha elgurul, akkor megéljük, hogy 56-ot ellenforradalonak nevezik. Gábor |
Előzmény: Állományjavító (38)
|
|