erh75
2004.11.05
|
|
0 0
31
|
Végülis tegnap elvittem a gépemet a Nikon szervizbe a Fóti útra.
A recepciós csajnak mondom hogy szerintem zajos képeket csinál a gépem és szeretnék egy szervizes kollegával beszélni. Az hogy zaj azzal nem igazán volt tisztában a csaj. Erre elkérte a gépet , hogy majd ő kipróbálja. Csinált rólam egy képet és megállapította hogy a gépnek semmi baja sincs. Mondtam neki hogy talán egy PC képernyőjén kellene megnézni a képet rendesen. Ezt ha más meséli el sem hiszem hogy egy recepciós akarja nekem megmondani hogy mi a rossz és a jó. Ekkor mondtam hogy azért én csak szeretnék egy szervizes kollegájával beszélni , bevitte valakinek a gépet. Kb 5 perc múlva egy fiatal gyerek kijött hogy szerinte sincs baja a gépnek és hogy megnézte és nincsnek hot pixelek. Erre én hogy ezt nem is állítottam hanem azt hogy beltérben zajosak a képeim. Mondtam neki hogy a 2100/3100-asnál az ISO így meg úgy a 2200-nál meg másképpen, de szerintem igazán ezekkel sem volt tisztában a gyerek, meg azzal sem hogy egyáltalán a zaj mit jelenta képen. Ekkor megkérdezte hogy nem lehet hogy a szobában por volt amikor fényképeztem és ezért lett zajos a képem?
Na itt már elegem lett és otthagytam őket. Azt elhiszem továbbra is hogy a Nikon jó gépeket csinál, csak gond ne legyen velük mert ez a szerviz szolgáltatás egy nagy nulla. |
Előzmény: DN3 (23)
|
|