csibekas
2004.11.04
|
|
0 0
1287
|
ha tehetek javaslatot, januárban egy kicsit délebre kell menni. pl. mi Mexicóban voltunk télen. igen tudom, ez egy más nagyságrend. :-)) bár az élmény is. támogatom a nyár elei utazást és esetleg nem próbálkoznál Dahab-i szállással? én most egy kicsit fenntartással megyek Sharmra/ba, félek olyan mint Hurghada. bár állítólag már Dahab sem a régi, gondolok itt arral, hogy a jó kis korall-partot lebetonozták, +szüntetve ezzel a parton való vacsizás, pipázás és egyéb hasznos és haszontalan ténykedések lehetőségét. ettől függetlenül remélem ez a megalkuvás nem lesz a várakozáson aluli, szivem szerint most is Dahabba mennék, de oda sem repjegyet nem lehet kapni, még utazást sem szerveznek. nem mint ha nem +szervezném magunknak, de hát a jegyekkel sem nagyon bővelkednek sz irodák, érthető, eladják csomagba:-(( ja, és Dahab olcsóbb, mint Sharm és nem oly zsufi.
Te dohosa, nem volt gáz a babynek hogy 7 hónaposan utaztattad? topicon kívül szívesen várom a tapasztalásodat, ugyanis most ezt az utazást ugy vesszük, mint egy hosszabb szünet kezdetét, viszon én nem lennék ellenére egy előnyaralásnak tavasszal, akár már hármasban:-) ha időd engeni, megköszönném. pá |
Előzmény: dohosa (1286)
|
|