Tudok, de hogy mi a bánat a nevük azt ne kérdezd..... :)
És a világ végétől egy méterre innen vannak, már bocsi a 11 kerületi olvasóktól.... :)
Szóval 11 ker Kondorosi út, méghozzá az M7-es felőli végén voltak, egy családi házban, sarokház.Vagy a Csurgói, vagy a Csorbai utca sarkán, ha jól emlékszem.
Ők voltak valami német vasalatgyártó cég magyar képviselete.Előtte érdemes elmenni az Etele úton, a Keveháza utcával szemben levő 10 emeletes pontház alatt levő bútorvasalatboltba, és ott megkérdezni hol vannak, annak idején engem is ők küldtek oda, hogy katalógusból válasszak.
Illetve elővenni egy hirdetési ujságot, és kinézni belőle, hogy a Stanley-nak most hol van boltja (a Sugárban levőt az átalakítás miatt szétverték), és azokat is megnézni.
Érzésem szerint ez utóbbiak kétszer drágábbak lesznek, de ez nem biztos.
-
Nekem is kell csinálnom egy ilyen tolóajtót az egyik szobára, de én nem adok tízezreket a vasalatért.
Vettem kisméretű görkorigörgőt, és az fog gurulni, a "sín" meg valamilyen vasidomból lesz.
Reményeim szerint ez sokkal csendesebben fog futni, mint a gyári.Ez ui. nálam lényeges szempont egy szobaajtónál.Alvó ember ne ébredjen fel rá.