Ferenc(hurrikán)
2004.11.03
|
|
0 0
3185
|
Itt van az ismerősöm honlapja, ezen azt a részt olvasd el, ahol a kanalakat összerakja meg ilyenek. http://ogmet.uw.hu/muszerek/szi.htm A lényeg, hogy énis így csináltam meg a kanalakat aztán könnyen forgó tengelyre helyeztük rá, a tengelyre ragasztottam a mágnest, a rúdon meg az érzékelő van, tehát pont úgy mint a biciklinél, és akkor mikor forgatja a kanalakat a szél akkor szépen elhalad a mágnes az érzékelp előtt(mint mikor tekerjük a biciklit)és akkor már méri a légmozgást. A hitelesítés persze fontos dolog. Én azt úgy csináltam meg, hogy még a nyáron vártam egy olyan estét mikor szélcsend van. S felültem a biciklire amin van sebességmérő és pontos persze, a kezemben pedig a szélmérő és lekezdtem tekerni, persze eleinte teljesen mást mutatott a szélmérőé, és addig állítottam a szélmérő órájánál a kódot míg annyit nem mutatott a kijelzője, mint a biciklié, tehát pontosan mért. És ezek után végre hosszú idő után a tetőre is felkerült. A mai napon a max szélerő 25.8km/h volt az is most este 19h-kor. Egyébként Neked milyen problémáid voltak a szélmérővel? |
Előzmény: rferi (3184)
|
|