jaja, átlátni rajta:)
sőt, tudjátok mit vettem észre?:) hogy a mellső lábai mögött is, mind a két lábán, mintha lenne egy-egy kis lyuk - hasonló, mint a "füle".. mostanában nem néztem, de amig kisebb volt, jól látható volt.. ez normális lehet?
én vennék, mert nagyon tetszik, de a terrkó is csak egyszemélyes.. ha vennék még egyet, akkor nagyobb terrárium is kellene hozzá és azt már észrevenné..
tegnap kiderült, hogy itt a munkahelyem mellett nyilt egy "állatkereskedés".. azért irtam idézőjelbe, mert olyan picike az egész bolt, hogy alig van benne hely.. - viszont árulnak tücsköt:))))) akár napközben is kiugorhatok tücsökért (csak annyi a gáz, hogy nincs több méret, csak egy van, az meg 15 forint - így végül abban maradtam a lustaságommal, hogy azért eljárok a Leguánba és ha nagyon nem érnék rá, akkor fogok itt venni tücsit..) na mindegy, nem is ezért írtam..
ahogy körülnéztem a boltban egy irinyó-pirinyó terráriumban (nem is merem mondani, hogy mekkora volt) napozott egy leopárdgekkó.. semmi buvóhelye nem volt, csak a sima homokon üldögélt magában.. vize legalább volt, meg egy lámpa világította..
szerintem már nem volt picike, bár méretre nem volt jóval nagyobb, mint Gyula, de már nagyon apró pöttyei voltak (mint Quaint nagyobb gekkójának).. az eladó szerint 3!!! hónapos volt, én ebben kételkedtem, de nem akartam rajta hitvitázni..
annyira megesett rajta a szivem.. szegényke minden búvóhely és minden nélkül abban az apró terráriumban..