Törölt nick Creative Commons License 2004.11.03 0 0 55

Tisztelt Vitray úr!

Minden nagyrabecsülésem az Öné, de ha megengedi, nem kifejezetten személyére vonatkozó kérdéssel keresem most meg.

Az olimpiai játékok idején készített esti összefoglalók egyikében az egyik -sajnos nem emlékszem melyik- ökölvívó mérkőzés kapcsán esetlegesen megtörtént félreértésre hívta fel a nézuők illetve a többi kommentátor figyelmét, amikor a mérkőzés során úgy tűnhetett, hogy a ringben a játékos teljesen másként értékelte helyzetét, mert a pontzás állásáról kívülről téves információt kapott vagy kaphatott. S minderre az eredményhirdetéskor derült fény -legalábbis úgy tűnt a bejátszott képekből - s mindez, illetve a meglepetés a ring mellett segítő Kokón is világosan látszott. Akkor, aznap este azzal lett az eset lezárva, hogy a követő napokban visszatérnek rá és kiderítik, mi is történt valójában. Annak ellenére, hogy sokszor néztem a műsorukat, nem találkoztam újra ezzel a történettel, s azóta sem hallottam erről.

Sikerült-e kideríteni, hogy mi is történt a sportolónkkal, valamint a segítőivel, mi okozhatott félreértést?

Tisztelettel és jókívánságokkal:

robitcar