NE, LAURENS!!!!!!! Hogy összekoszolják a nyomorultak?????
Hammond rulez, Matáv sucks!
Kicsit mindig fáj a szívem, amikor a hozzászólásokat olvasom, mert sajnos nekem még mindig nincs Baby-m odahaza....de ami késik, az nem múlik!
Most mondjuk meglepődtem, mert állítgattam a hangmodulomat (egy Roland JV-1010-es), ebbe vettem egy bővítőt, Sounds Of 60's & 70's...nem kell győzködnötök, hogy a csöves vintage hangzáshoz képest híg fos, mert ezt magamtól is tudom, de azért 1-2 kurva jó Hammond hangszín van ám rajta. Aki nem hallotta, 1 kagylózást megér. Mert meghallgattam már live a VK 77-et ,ill a Hammond XB-ket is, és nem füllentek, nem marad el sokkal ezektől. (Take a look...)
Annyi csak, hogy a Leslie effektet a modulációs karral lehet ráhúzni, akkor viszont szól retkesül, főleg, ha kirakod erősítőre, és megküldöd...persze egy Hammondszakértő kiszúrja, hogy a percussion-ben van egy kis digital utózönge, de pl. ha nem tudom majd cipelni mindenhová a Hammondomat, ha lesz, akkor ez perfektül megállja a helyét, ezt állíthatom. Ráadásul mellotron hangszínek, Fender Rhodes-ok, clavinet, Farfisák, wah-val megküldve állat!
Persze melegítem a helyet a Hammond M-100-asnak, meg a Leslie-nek, ha jövőre nem lesz meg, akkor a Viszkis karrierjét folytatom....
HAMMOND OR NOT HAMMOND, THAT IS THE QUESTION!
Viktor, fűzöm Ernőt, megyünk Kecskemétre, még idén, ez biztos!
Még egy kérdés: tudsz egy perfekt Hammond szerelőt? Az L-100-asával vannak gondok. Múltkor elfüstölt egy cső, akkorát szólt, mint az ágyú! :)
Mert a figura, aki a Tiédet javította, nem vállalja valamilyen oknál fogva.....strange, but true....
Esetleg a többiek is ajánlhatnak valakit, aki nem baj, ha pesti.....
Kösz
Dave