__mano Creative Commons License 2004.11.02 0 0 50597

Zsu, kivancsi vagyok, mennyire jon majd be a mikroszkop, ugyhogy nehogy eltunj ! ;) Azert egyelore ne porgesd be magad tole, nalunk Hanga ugy sikerult a 6. probalkozos ciklusban, hogy minden honapban jelzett a peteeres-jelzo palcika, es igyekeztunk is ahhoz idoziteni legalabb egy-ket egyuttletet a spontan akciok mellett... Szoval a mikroszkop sem csodaszer, csak segitseg ! De drukkolok a karacsonyhoz ! ;)

Lanyok, ha jar meg erre valaki: ma engem is kiosztottak... Eleg szar erzes volt, mert ugyebar angol nyelvterulet, megsem jon csipobol, hogy mit valaszoljak. (Igazabol nem is mondtam semmit...) Boltban voltunk, es a lany eloadott egyet a jeleneteibol, de en eleg jol szoktam birni az ilyenjeit, nem szokott frusztralni a nyilvanossag, - felteve, hogy hagyjak, hogy en kezeljem a helyzetet !!! Idonkent kapott valamit a kezebe, ami lekototte egy darabig a figyelmet, hogy haladjunk, aztan ha ujra rakezdte, kerestem neki valami mast. De azert ott voltunk legalabb 5-6 percig, es o viszonylag kitartoan "mondta" a magaet, ugyhogy egy nagymama koru holgy odajott, es - ezt figyeljetek ! - azt mondja: "Are you his mother ?" (A "his"-t mar ki sem javitottam "her"-re...) Es _megvarja_, hogy mondjam, hogy igen, pedig tudja, hiszen kozel, s tavol senki mas a baba korul, es kozli, hogy akkor miert nem veszem fel (a bevasarlo kocsiban ult), csak egy oleles hianyzik neki... Na, megkaptam... En vagyok az anyja, es meg azt sem tudom, mi hianyzik neki... (Megjegyzem, az olelesen akkor mar tul voltunk, de a lany 10 kg, es az egesz bevasarlast, kocsitolast mar nem vallalom ugy, hogy ot is viszem.)

Mindegy, tulajdonkeppen en voltam a ludas, miert gondolom, hogy masok is toleralni tudjak a bombolest, ilyenkor igenis egyszeruen ki kell menni az uzletbol, es valami intim helyen rendezni a helyzetet kettonk kozott. Evvan... Volt egyebkent meg egy baba a boltban az edesanyjaval, es szinten bombolt, en nem mentem oda hozza, hogy miert nem foglalkozik mar vele...

Hat, ezen is tulestunk. ;)

m.

Előzmény: zsu-bby (50596)