harpokratesz Creative Commons License 2004.11.02 0 0 2098

nem hiszem, hogy teljesen meg lehet változtatni a topik címét, azt csak a topikgazda teheti, aki nincs, és hát az elején még KR-ról szólt...

mindegy nekem most nincs is időm ezzel foglalkozni, mert nyakig vagyok határidős munkával, úgyhogy ide se nagyon fogok írni kb. év végéig, mert nem lesz rá időm, de azért néha bepislantok. addig tegyetek be sok képet mindenkiről:)

-----------

ja, hát Gackt csodálatos koncerten is, fantasztikus a mozgása, előadásmódja.

a zenészei is szuperek. nagyon látványosak a koncertjei és koncepciózusak, látszik, hogy csomó lóvét ölnek bele a díszletekbe, jelmezekbe, effektekbe. a közönséggel fantasztikus a kapcsolata, varázsos hangulatot tud teremteni, tényleg imádják a rajongók. jah, és olyan sok szépséget tud belevinni mindenbe, a szövegei is gyönyörűek, nemcsak a dalai. egy költői lélek, nah...

most épp a Fragrance-be vagyok beleesve dallamilag és szövegileg, mindig ez jár a fejemben. 

a Malice Mizerben meg alig merem nézni, mert teljesen elolvadok tőle (szó szerint)...

ízelítőnek itt a F. szövege. remélem azon a magyar oldalon előbb-utóbb lesznek szövegfordítások is, mondjuk a legszebbek.

Fragrance/Törékenység

Nem tudok rájönni, merre vitt az utam

Halványuló emlék rajzolódik ki lassan

A szél irányában, egy vékony fonállal

Közelebbről hallom nyugtalan szívem hangját

"Miért születtem erre a világra"

Tudni kakarja

A Hold mindig néz engem

De a válasz még mindig nem ért el

Kérlek, hadd halljam

A hangot...

Kérlek, mutasd meg