vikuca
2004.11.01
|
|
0 0
1082
|
Enzó Enzó ! Csak idézlek:
A kertvárosban laksz, és gőzöd sincs melyik gátat kellene átfúrni, hogy eljuss a Corába! Azt sem tudod, merre kellene elindulnod. Vajon a vízügytől melyiket kérdezted meg? Az helyett hogy azt írnád, bocsi valamit elnéztem, jössz nekem századszor is a "de én megkérdeztem a vízügyet", meg "nem is az én ötletem volt" dumával.
Igen tudom hogy egy levelezőtársunk felvetette a gátátfúrási ötletet. Mert Szalay polgármester úr is a régi négyes utat tartottta a város legbiztosabb pontjának amikor a városi rendőrkapitány ( tanúm is van )jelenlétében figyelmeztettük hogy bajok lehetnek.Válasz ez a legbiztosabb pont!!!! Itt voltál láttad hogy a boltosok ingyen adták az üdítőt az itt dolgozóknak, hogy megvédjék vagyonukat és megtöltsék a zsákokat korosztálytól függetlenül? Tudod mit jelentettt volna ha a Kertvárosnál átszakad a gát ?Jószerével a MOL bázistól kezdve Reptér, Martfűig leszaladt volna víz!! Én itt voltam utánna néztem. Ezért nagyon vigyázni kell a gátak megbontásával, és mint leírtam Én vettem a fáradságot és megkérdeztem Őket mártmint a vízügyeseket!! És ha már itt tartunk te melyik gáton raktad a zsákokat Szolnokon.Az alagútfúrásról csak annnyi hogy nem az én ötletem volt , de lehet benne fantázia a vízüggyel történt egyeztetés után!!
|
Előzmény: Enzo (1080)
|
|