Nekunk sem ment minden zokkenomentesen: pici lanyomra jo fel evet vartunk az elso veteles utan, es iden julius elejen is volt mar egy vetelesem, de azert azt hiszem, panaszra nem lehet okunk ! ;) Ha mostantol minden megfordulna, es nem lenne tobb babank, O mar akkor is rengeteg oromot jelent nekunk - nap mint nap.
Szerintem nincs recept arra, hogy hogyan lehet segiteni azoknak a sracoknak, akik nehezen dolgozzak fel, ha nem jon ripsz-ropsz a baba... Amikor mi elvesztettuk az elso babat, akit mar mindketten nagyon vartunk, aztan fel evet kellett varnunk, hogy ujra sikeruljon, az mindkettonknek nehez volt, de egymassal nagyon jol meg tudtuk beszelni, csak attol meg faj... A parom amugy is eleg zarkozott, foleg szemelyes problemakat illetoleg, ugyhogy ezert sem volt konnyu. Nem tudom, a Te parod mennyire nyitott, ha az segit, beszeljetek rola tobbet, - akar a szep, akar a nehez oldalarol.
En most az allamokban lakom, meglehetosen messze ;), es nem dolgozom, - legalabbis nincs munkahelyem, egesz nap elvezem az anyasag oromeit. ;) De a baba(k) elott informatikuskent/programozokent dolgoztam.
m.