tehtube
2004.10.30
|
|
0 0
1123
|
A Főnixben én egyedül vagyok pesti, a többiek győriek. A cipelésnél már ez is gond. A másik, hogy minden hanxeremmel ha nem is egy szobában, de egy fedél alatt alszom, tehát mégha pestiek is lennének a többiek se sokat segíthetnének a transzportban. Annyi cuccot cipelünk még így is négyen hogy már-már tűrhetetlen. Főleg hajnali 3-kor egy 4 órás (3 szünet) szilaj buli után. Ha valaki segítene ráadásul a cipelésben, val'szeg több kárunk lenne mint hasznunk hamarosan, így magunk roadolunk, zenélünk, vezetünk. A honlapunkon meg látszik hogy kb. hányszor és hol egy évben. Az elmúlt 5 év alatt volt annyi, hogy csupán a lelkesedés már nem mozgatórugó cuccügyben. A motoros találkozókat azért szeretem, mert oda nem kell énekcuccot vinni (-2 hangfak, - 2 bőrönd) és nem issza be mindenbe magát a tömény füst. Ellenben vastag porréteg soxor előfordul. :-(................... Megfogadtam hogy műlezlivel nem lépek föl. Ezt az álláspontunkat idén odáig módosítottuk, hogy pl. Fehérvárra a két Píví énekhangfalon kívül SEMMI mást nem viszünk. Se a mellig érő csöves Dynacord basszusalapot, se a nagyMarshallt, se a lezlit. A múltkor megkérdeztük, hogy ugye nem vagyunk annyira hangosak? Azt a választ kaptuk, hogy mintha hangosabbak lennénk mint múltkor voltunk. Kösz... ;-)
Lord! Igazából nincs Fenderzongim, nem is kéne, csak a VK-ban van egy olyasmi hanxín. Én kifejezetten nem szeretem a Fenderzongik hangját több okból, de van egy előnyük: a billentyűalapon egész jól szólnak, míg a rendes akusztikus pcm-zongorák förtelmesen. A fenderzongikat leginkább azért nem szeretem, mert a legtöbb billentyűs ezzel cserélte föl kedvenc Hammond hangzásomat. (pl. Presser 72->73, Piramis 77 ->78) A hangjuk az ízlés kérdése, de a játék rajta igazi karate, pedig a kezem zongorán erősödött.
Tényleg, mi az a WD40???
Üdv mindenkinek. |
Előzmény: jon lord (1122)
|
|