nettomazsola Creative Commons License 2004.10.30 0 0 50575
jarokelok kontra kismamak ... erre van egy horror ami velem tortent meg nem olyan reg.

jon velem szemben egy kismama a hasara kotott csecsemovel kenguruban. (remelem erthetoen le tudom irni) a gyerek ugy volt beteve a kenguruba, h arccal kifele ... jonnek velem szemben en csak ugy bambulok ... es hirtelen olyan furanak tunt az a baba. nagyon-nagyon pici volt, 6-8 hetes?? nem tudom ... neztem, h itt vmi nem stimmel ... vegre felfogtam, h a gyerek fuldoklik!!! a nyaka pontosan a kenguru szelen volt, a gyerek csuszott volna a sajat sulyatol lejjebb es a nyakanal fogva fennakadt ... a mamaja jot akart neki, nyilvan, h kilasson "kirakta" a fejet...
nem tudtam csinalni semmit csak megragadni az anyja karjat es a gyereket megemelni a fenekenel ... az anyja szegeny nem ertette, h mit akarok ... aztan mikor felfogta majdnem elajult ... leult egy padra es ott zokogott .... a gyerek nyaka teljesen sotetbordo es szoszerint alig kapott levegot ...

masik amikor mindig szolok az az, amikor meglatok egy bevasarloskocsiba beultetett kisgyereket egyedul ... en egy pillanatra elhajoltam mikor a 2 eves fiam ult benne. csak lehajoltam, h a mirelit ladabol kivegyek vmit es felborult a gyerek ... arccal lefele, ra a kocsi ... alla betorve, korhaz, varras ... azota ha meglatok egy gyereket egyedul megfogom a kocsit ... nem birom nezni.

engem is idegesitettek a hulye tanacsok ... es otletek ... foleg amikor a szobatisztasag volt a tema. kedvencem; kossem ki a gyereket a jaroka sarkaba a bilire!!!!

de abba is gondoljatok bele, h sokan tenyleg jot akarnak, es joindulatbol szolnak, es lehet, h neha nem is mondanak hulyeseget.