Hát nagyon nem egyformán látjuk a dolgokat.
Ezt jól látod.
Az a példány amin odafelé utaztam, bizony igencsak romosnak látszott belülről és hát...
Nem minden busz nagyon szép, vannak kivételek is. Lehet, hogy Te épp egy kivétellel utaztál. Egyszeri élmény után nem ajánlatos általánosítani.
lehet, hogy egy 40-50 kilós emberkének kényelmesek ezek az ülések, de nekem bizony a másik 1000x kényelmesebb.
Én 75 kilós vagyok, és számomra kényelmesek az ülések. Nem tudom, hogy akkor mit mondanál a Volvokban meg az M.A.N.-ekben található ülésekre. Ha az Ikarus 400-as sorozatban lévő ülések kényelmetlenek, akkor azok meg ultraszar, kényelmetlenebbnél is kényelmetlenebb ülések.
Én inkább úgy fogalmaztam volna, hogy alacsonyabb a padlója, mint a 200-as sorozatnak. Mert ez igaz is, és avval egyet is értek, hogy ez egy segítésg a nehezen mozgó embereknek, mert nem kell olyan nagyokat lépniük. Ha alacsony padlós lenne, akkor nem kéne lépcsőzni, amikor beszállunk a buszba. A belmagasságában igazad van, az nekem egy picit kicsi, de szerintem kényelmesen el lehet benne férni.
Egyébként meg amilyen stílusban előadtad mindezt... fogadni mernék, hogy BKV-s vagy - mondjuk ellenőr. :-D
Nem vagyok BKV-s, csak elmondtam az érveimet.