Szababa Creative Commons License 2004.10.29 0 0 4297

Sajna a magyar bajnokság lebonyolítása (pontosabban az adminisztrációja) egyáltalán nem méltó a snooker-hez. Jómagam nem szoktam játszani a bajnokságban (tavaly azt hiszem 2x indultam csak) pont azért mert nem veszik elég komolyan. Egyébként meg is értem. Minisztériumi szinten szinte semmi vagy csak nagyon kevés támogatás jön és az is tudtommal inkább a pool-ra megy el. Szomorú de pl a versenyek eredményeit nem lehet valóban megtudni pedig engem is érdekelne. Ami részleteket tudok az csak azért szokott lenni mert ismerem a játékosokat személyesen és velük egyeztetek. A szövetség által kiadott "xy megnyerte" közlemény azért elég kevés és nevetséges. Nem tudom miért nem lehet pl egy excel táblázatot kitöltve kirakni a webre eredményekkel, break-ekkel?! A free.x3.hu/snooker gyakorlatilag nem tartalmaz semmi hasznos infót mert még a ranglistát sem nagyon frissítik (nem akarok dicsekedni de a RexWilliams klub lapja ebből a szempontból korrektebb. Tessék csak megnézni! rwsnooker.uw.hu)

Break-ek: azért minden hivatalos versenyen akad 1-2db 60-70-es break meg egy csomó 40 feletti. Gyakorlás közben pedig van 1-2 magyar játékos akinek időnként elsül a keze és beesik 1-1 100 feletti break (azt hiszem a legnagyobb gyakorló meccs break-et tavaly a Vantara Pali csinálta, egy 135-öt) Vannak jó játékosok, akik talán a nemzetközi mezőnyben is megállnák a helyüket csak hát a 0 támogatás mellett... :-(

Tiszta röhej! Focit ezerrel támogatják, a snooker-rel pool-al meg jó néhány nem tömeg sporttal meg nem törődik senki ott fent! Why?

Előzmény: Kali003 (4295)