Sarkany Creative Commons License 2004.10.28 0 0 1010

Csak idézlek...

Mi a bajod evvel az idézettel?

Te mit tudsz tenni azon túl, hogy négyévente elsétálsz (esetleg indulataidtól vezérelve) szavazni? Talán felpiszkálta a fantáziádat Orbán Viktor forradalmi hevülete? 

érzésem szerint valahol a hatalom közelében vagy

Nem helytálló a megérzésed, ha valamennyi ilyen, sohase hagyatkozz rájuk!

Hatalmam sosem volt, nem is vágytam rá, ellenben a hatalom megpróbált már néhányszor a lábtörlőjének nézni és használni...

ha annyi mindenen mentél volna keresztül min a családom ilyesmit fel sem tételeznél

Miből gondolod, hogy más családja nem? Ha leírnám Neked a családom történetét -  visszamenőleg csak Mária Teréziáig - kikerekedne a szemed!

rokkantként nekem több optimuzmosom van az emberek összefogásában mint Neked!!

Valószínű, nem ugyanabban a közegben szocializálódtunk, nem azonos körömények közuött éltünk és élünk, így tapasztalataink sem lehetnek egyformák.

Ez nem bűn, nem is szégyen!

Máskülönben ha olvastad volna hozzászólásaimat hát nekem is nem kis bajaim vannak Szolnok 1990 óta folytatott városfejlesztési politikájával kapcsolatban!!

Én elolvastam valamennyit. Ellenben úgy veszem észre, Te nem sokat olvastál tőlem... :))

mit tettél Szolnok fejlesztése érdekében

Te vádaskodtál, hogy az ilyen alakok miatt mint én, nem fejlődik Szolnok. Ne feledd! Ha állítasz valamit, bizonytanod kell! Bizonyíts, nem segítek!

Összegezve: kissé túlteng Benned az indulat, nyilván a helyzetedből fakadóan. Nem kellene mindenkinek nekirontanod, mielőtt meggyőződtél volna arról, hogy nem egy hajóban ültök-e!

Próbálld meg Magadban ízlelgetni előbb a választ, értelmezni, amire reagálsz, hogy a jövőben elkerüld az elhamarkodott következtetéseket...

Előzmény: vikuca (1008)