Magyarázat a képekhez.. mivel az index össze-vissza tördeli, úgy gondoltam, hogy ezt külön hozászólásba teszem...
az 1. kép lakkozott beltéri ajtó küszöbét ábrázolja, külön kiemelve azon részét amin látszik, hogy ezzel a csavarral nem szabad szerelni mert megfeketiti a rezet... Ez a lakkozás ipari!! és fürdőbe meg ráégetve volt... 3 év és így néz ki...sajna ezt felújítani nem éri meg (olcsóbb, ha újat veszek lakkozás nélkül!!) mert erről a lakkot nem lehet rentábilisen levakarni....
a 2. kép egy bejáratiajtó küszöbe, itt nincs lakkozás, és szerintem semmivel nem csúnyább mint ha le lett volna lakkozva, szintén 3 éves. DE ezt bármikor egy egyszerű sydolozással fel tudom fényesíteni csili-vili réz színűre, míg a lakkozottat csak cserélhetem...
A 3. ugyanaz mint a 2.
a 4., és az 5. képen egy bejáratiajtón lévő gyárilag lakkozott kilincset látsz ami szintén 3 éves. borzalmas a minősége:((( A kilincs messze nem kap annyit mint pl a küszöb.. a küszöbnél hatványozottabban jelentkezik a kopáshiba!!
Ezek a rézholmik 3 évesek, mint ahogy írtam, de ezeket a hibákat majdnem ugyanilyen minőségben már az első félévben így lehetett látni!
Szerintem gondold meg a lakkozást...
Erzsébeti