Ancsyka Creative Commons License 2004.10.26 0 0 2783

No visszajöttem, vót egy gyors fizika laborom.

Nándi! Bajzában őszi szünet a köv. hét! (Ugy tom, mivel most péntek az elsősek napja. Szóljatok, ha nem!)

Eni! Ir6nál nekem is néha levelet, emilt, sms-t, ilyesmit. Pl. milyen volt a multkori buli folytatása?? Meg amugy is.

Képzeljétek, tegnap bombariadó volt az egyetemen. Az egész egyetemen. Főépület, kémia, matek, mindenhonnan mindenkit kivezényeltek, ennyi diákot egyszerre még nem láttam. Kamu volt persze, valami *********** emberke nem akart zh-t irni vagy ilyesmi persze jól kicseszett majdnem mindenkivel, mivel a fél egyetem zh-t irt így az őszi szünet után - így pl. én is. Tökjó volt, talán most először érkeztem erre az órára korábban, mint kezdődött (hiába, a hétfő reggeli csúcsforgalom...) megkaptam a lapot, láttam, hogy egyszerű, meg tudtam volna csinálni az egészet, már örültem, de jó, lesz egy potyaötösöm, erre kb a felénél megszólalt vmi csengő. Először azt hittem, telefon, de a tanárok egyre idegesebben néztek össze, aztán elrohantak infóért, hogy ez most mi végül kihajtottak minket. A tanár első dühében aszonta, szombaton irjuk a pótzh-t. Gondolom, 8tól délig, mivel magát a labort is be kell pótolni - délután négyig nem voltak órák, remélem, nem gondolta komolyan, meg azt is mondta, ha nem tetszik, találjuk meg, aki betelefonált és heréljük ki. Köszi sokra megyünk vele. Normális??? Azt már nem mertük megkérdezni, mi van, ha nő az illető... 

Kispálra tényleg gyertek, akit érdekel, mondom a bővebb infókat.

Üdv!