kgy54 Creative Commons License 2004.10.25 0 0 1261

Szia Zsu!

Olvastam a Hostmarkról szóló ismertetődet és néhány információt szeretnék hozzátenni hátha valaki megy még ebbe e hotelbe és hasznot húz belőle.

Egyébként egy időben voltunk és a hiányosságok ellenére mi is nagyon jól éreztük magunkat .Az  5* hotelszoba helyett ugyan egy apartmant kaptunk , ami egy kicsit le volt lakva ,viszont félúton voltunk a tenger és a főépület között.Mi a barátainkal mentünk igy az apartman nem jelentett problémát , de ismeretleneket is lazán összeköltöztettek :-).A tenger tulajdonképpen strandolásra nem igazán alkalmas erre Hurghada sokkal jobb. Ha kitartóan gyalogolsz nagyon szép dolgokat lehet látni ,de ezt rajtam kivül nagyon sokan megirták már.

Három megemlítésre való dologgal szeretném segíteni azokat akik ide mennek:

I.A bárokban 8 féle alkoholos + egy csomó mentes koktél kapható all inclusive. Ezt sajnos az utolsó napon tudtuk meg ugyanis a koktéllapot a fiókban tartják és ugyan csinálnak koktélt ha kérsz , de olyan édes , hogy elmegy tőle a kedved.Egyébként összeöntenek mindent amit kérsz ,de ez azért fucsa. Nyilván a szálloda vezetősége vastagon benne van , hogy "szegény" bárosoknak ne kelljen annyit dolgozni.

II.Az idegenvezető által összeszedett baksist nyilván az utazási iroda nyeli le,mert abból a hotelben egy vasat nem osztanak szét az biztos.Ha adtunk valakinek 10 fontot kezét-lábát törte ,hogy segíthessen.Egyből volt jó helyünk az étteremben és az italokat is pillanatok alatt megkaptuk.VIGYÁZAT az étteremben a koktél fizetös.

III.A búvárkirándulásról csak annyit szeretnék megjegyezni , hogy az eredeti két merülést összevonták ,igy az időben kevesebb , de az igazsághoz hozzátartozik ,hogy választhattuk volna a kétszeri merülét csak megdumáltak.

Összeségében a szálloda szerintem egy gyenge négy csillag ,de aki azt hiszi hogy a non plus ultrába kerül az kicsit naiv.

Előzmény: zsu79 (1257)