De arra te sem válaszolsz, hogy jó-e, hogy kirúgták Guylás Istvánt (és Pörzse Sándort). Bután komcsizol, de nincs érved... ők is beépített komenista ügynökök voltak? Mert akkor jól konspiráltak, nekem uis irritálóan elfogultnak tűntek, de a Fidesz javára!
Ha van értelmes érved, magyarázatod, hogy ezeket az embereket miért rúgták ki, vezesd elő. Ha jó döntésnek tartod, indokold meg. A többi smanca.
OFF
Soha a büdös életben nem szavaztam az MSZP-re. Nem vok baloldali. Úgyhogy a tippedről ennyit.
ON
Lesz valaha válaszod?
Sztem nem, már mikor először kérdeztem elektől, akkor megelőlegeztem, hogy itt kussolás lesz. Komcsizás, másról beszélés, de ahogy a kirúgottakat a titoktartási záradék köti, úgy titeket a tanácstalanság, hogy most akkor ki kivel van?
És ez akkor is szánalmas, ha nem jutsz el odáig, hogy végiggondold: Pörzse és a Terítéken, Gulyás hírigazgatói munkája igenis tendenciózusan fideszpárti volt, most mégis el kell őket felejteni, mert általad is ismeretlen okból ki lettek retusálva a nagy közös jobboldali osztályképről.
Megkérdezem még egyszer, nagy betűkkel:
Egyetértesz-e azzal, hogy Gulyás Istvánt és Pörzse Sándort elbocsátották? Ismered-e kirúgásuk indokait, és elfogadod-e azokat?
Erre válaszolj. Más nem érdekel, főleg nem vmi buza komcsizás.