Greylupus Creative Commons License 2004.10.25 0 0 454

Na, újraírok mindent- nektek is ilyen xar ma az index? megirtam a levelet, és nem tette fel - sőt a lapot sem találta:(((

szóval:)

igen, kitakarítottam:) a műsziklában van egy beugró, ahol eddig kövirózsák ültek... az egyiket kiszedtem, mert elszáradt, azóta Gyulia oda tette át a székhelyét a palalemez helyett:)

ez azért is jó, mert ő azt hiszi, hogy nem látszik:))) mivel a fénytől is védve van ott és a kövirózsák is valamennyire takarják, de ÉN LÁTOM:)))

tök ari volt, láttam, ahogy takarította magát, nyalta a combját.. persze, ahogy észrevette, hogy nézem, rögtön mással kezdett foglalkozni:))))

könyv: köccike, a libri oldalán már láttam is, hogy lehet kapni - remélem még a héten be tudom szerezni:)))

him-nőstény.. : én is vacilálok mindig.. amikor megnézem, akkor nagy okosan rávágom, hogy nőstény!!!, aztán ha nézem a képeket, mindig elbizonytalanodom:)

mert két kis pup van a farktőnél, de nincs V betüje:)))) akkor lehet, hogy himnős?:)))))

de mindegy, mert igy is- úgy is szeretem és valszeg nem lesz pároztatva úgy sem:)

Előzmény: Törölt nick (451)