nagylangi Creative Commons License 2004.10.24 0 0 1873
Eleg brutalis egy nevsor, en hallottam meg rebesgetni Carlos Delgado-t is... de szerintem o tuti nem megy. Nem nagyon szeretik az amcsik a sracot, New Yorkban meg plane nem. Csak nehogy a Mets-nel kosson ki :)

1, Szvsz Unit tuti nem megy (ezt 2001 ota minden evben hajtogatjak a Yankee-fanek, hogy majd csak megszerzik a nagy oreget, aztan sosem sikerul...)
Randy Johnson meg mar vagy 68-szor kijelentette, hogy nem igazan kedvel senkit NY-ban es nem szandekozik menni. Amugy Cy Young-ot neki az iden! (Trade=Vagyalom.)

2, Pedro... hat valahogy ezt se nagyon hiszem. Bar ugy tunik, hogy mar nem olyan dominans mint nehany eve, a red Sox nem szivesen tradelne el, pont a jenkikhez. Es mintha o is emlitett volna olyasmit hogy nem megy New Yorkba, na de Clemens ota ezt mar nem lehet tudni... (Ez is alom kategoria, nagyon kicsiny esellyel)

A tobbi - sajnos - mind eleg jo esellyel biro rebesgetes. De, hogy melyik dobot veszik meg, az a nehez dontes: Ortiz es Lowe eleg gyenge even van tul, es ha leszerzodtetikoket, lehet ugy jarnak majd, mint Brown-nal vagy Vazquez-zel az iden. Pavano es Clement nagyon jo vetel mindketto, foleg Pavano irant erdeklodnek. Matt Morris se lenne rossz huzas a reszukrol.

Viszont Beltran a nagy hal, tuti a legnagyobb nev a piacon. Meg Pedro-nal es Unitnal is fontosabb. Gyakorlatilag Bonds/Pujols utan a legnagyobb ertek a piacon jelenleg, A-Roddal egyenerteku... 15-20 millio kozti fizu jar neki. Es hacsak az Astros stadionja nem olajmezore van epitve, akkor nem hiszem hogy sok eselyuk megtartani. Ha viszont tradelik a sracot, akkor Bernie Williams sajna faramuci helyzetben lesz (Beltran egyik nagy peldkepe epp Bernie, egy kis pikanteria)
Nem biztos hogy Bernie lesz ui. a DH, eleg sokan pletykaljak, hogy Giambi kapja meg a designated hitter poziciot... es ez igy nem sok jot iger Bernie-nek.

Mas dobok irant is erdeklodnek amugy, en Odalis Perez (Dodgers) es Eric Milton (Phillies) nevet hallottam nemreg. Meg akarnak egy jobban uto 2B-t is, mint Kent vagy Vidro, de ez mar telleg tulzas... :)

Es akkor meg a reliever-ekrol nem volt szo, nem artana balkezes dobo a bullpenbe, etc. Messze ez az All-Star Team ;)

PS: a payroll tul fogja lepni a 200 milliot.
Előzmény: stero (1866)