szegab Creative Commons License 2004.10.23 0 0 1868

Szerintem jövőre a Yankees még dúrvább lesz. Még több sztárt fognak venni, viszont ez a visszájára is fordulhat. Olyan módon mint mondjuk idén. A Yankees most is tele volt hatalmas nevekkel. Ha megnézem a line-up -ot tele All Star játékosokkal. (Jeter, A-Rod, Bernie, Matsui, Sheffield)

Bizonyos esetekben viszont úgy érzem ez "átkos" is lehet, mivel egy sztáron sokkal nagyobb nyomás van állandóan, hogy mivel sztár, így mindíg azt várják el tőle, hogy még a 100%-nál is jobb legyen és hát azért ők is emberek, akik tévedhetnek és hibázhatnak is. Pld. úgy mint Mariano Rivera az idei szezonban és a rájátszásban is.

A másik pedig, mivel sok a sztár így néha a csapatszellem és a hősiesség és a szívből való játék is néha háttérbe kerülhet. Ezt egy kicsit éreztem is a 6. és 7. meccsen a Yankees játékán és a hangulaton a stadionban, már ami átjött belőle a TV-n keresztül.

1996 és 98-ban sokkal lelkesebb és összetartóbb gárda érte el a nagy győzelmeket ami még kitartott 99 és 2000-re is. Akkor meg volt szerintem a kellő egyensúly a sztárság és az összetartó valamint a lelkesen egymásért küzdő csapat között.

Ettől függetlenül szerintem poén lenne Pedro Martinez a Yankees-ben, de Carlos Beltran, Randy Johnson sem lenne semmi. :-)

Szóval 2005-ben, több szívvel és lelkesedéssel bajnokok lehetnek, a pénz amint látjuk nem lesz akadály jövőre sem. Szóval let's go Yankees. :)

Nektek mi a véleményetek a fentiekről?