alfredoo Creative Commons License 2004.10.22 0 0 171

cr

jol levezetted es koszonom szepen. de

1., fabryt tahonak tartottam hogy lekopte gyurcsany kepet.

2., zuschlagot is tahonak tartom nem is azert amit mondott mert az tenyszeruen siman kimagyarazhato de a rohogeseert. allitolag mert nem hallottam. de elfogadom.

3., mindenkit tahonak tartok aki zuschlag nevet cuslagnak irja.

es fogalmam nincs hogy mi koze fabry tahosaganak fabry zsidosagahoz. gondolod ha oskereszteny akkor nem tartom tahosagnak gyurcsany kepenek lekopeset.

te meg ugyesen idekevered fabry osszmunkassagat pedig a kopes analog zuschlag mondasaval.

es nem eelbol utalom fabryt bar meg kell mondanom hogy nincs tul sok szeretnivalo rajta. sok dolgat nem tartom humorosnak (abbol a kevesbol amit laatam). sok dolga meg szellemes es jo.

ha nem akarod megerteni akkor nem erted meg. de meg kell mondanom brilliansan veeded es a vedekezes osszes szokasos attributumat alkalmazod.

igazmondasom egyetlen fedezete eddigi eloeletem. miert akarnam en fabryt egeszeben tamadni. annyiban igaz lehet hogy cseppben a tenger. ha fabry KEEPES egy keep lekopesere nyilvanossag vagy kvazi nyilvanossag elott akkor sok mindenre keepes lehet. de ezt nem hiszem. nem hiszem hogy adasba szanta volna.

szerintem ugyanolyan okorkodes volt mint zuschlag okorkodese. tehat erre is elmehet az analogia hogy mi vagyunk tul erzekenyek. mi vagyunk felhaborodva ha sajat onarckepunket meglatjuk a (gorbe) tukorben. ez is egy magyarazat. hiszen mennyi mindent gondolunk magunkban, mennyi mindent elmondunk bizalmas tarsasagban amit mashol meg sem merunk emliteni. tehat nyitott a kerdes es megis fabry zsidosagarol vitatkozunk ami FEL SEM MERULT KERDESKENT. haat nem erdekes. azt a dolgot ami fel sem merult kerdeskent es ha te nem szolsz soha fel sem merul kerdeskent azt a dolgot vitatjuk CSAK es nem a megadott temat.

miert? azert mert te FELTETELEZED hogy mindenki tudja, azert mert te azt hiszed hogy ennek egyaltalan barmi jelentosege is lenne. teged illetve mas oskeresztenyt nem zavarhat a vegletekig a zsidok kiirtasa? csak fabryt, cr-t es a zsidokat? haat nem.! szo se rola. minden becsuletes magyar embert ez a dolog a vegletekig zavar. erted. hiszen magyar embereket irtottak ki. nem zsidokat hanem magyarokat. magyarnak is vallottak magukat pont mint radnoti. az auschwitzban mukodo zsido kaapok is magyaroknak mondtak oket. hiszen ok, a kaapok voltak a zsidok. az elgazositottak meg magyarok voltak. tudod MAGYAROK!

ugy mint fabry, ugy mint te vagy ugy mint en. es mindannyian akik magyarul beszelunk es gondolkodunk.

csak te zsidozol! nekem a cigany is ugyanolyan magyar mint en vagyok. magyarul beszel es gondolkodik...