Borsó_ Creative Commons License 2004.10.21 0 0 362

Na január óta nem írtam ide semmit, de aszthiszem, hogy ez megteszi, nagy szopás volt, nem tudom, hogy tényleg, de én úgyéreztem akkor és ott, hogy ennél nagyobbat még senkise szopott a világon.

Szóval adott a helyzet, egy lány és én, a cseten megismerkedtünk, nagyon vicces keretek között, mikor is én mint fiú egy srác mint lány, veszekedtünk, szakitottunk, sirtunk, rítunk stb. A lány meg nagyon aranyosan megprobált minket kibékíteni - természetesen nem ment neki - és majd a történet végén megemlítettük neki, hogy ez csak egy ártatlan poén volt, meg minden, erre ő kitört hogy ohh tök jó, mi jó fejek vagyunk stb stb... aztán állandóan jött csetre és dumáltunk, leveleztünk, sms-eztünk. Jó volt. A lányról tudni kell, hogy láttott rolam képet, és még azok után is szóba állt velem, tehát kitudja...

Egyik alkalommal, eljött a pillanat, hogy a lány feljön pestre. Mert hát vidéken lakik és most ez így alakult. Felis jött, mebeszéltük hogy majd találkozunk az Óbudai sziget bejáratánál. Ez a találkozó délben lett volna, és én nagy pechemre késtem 15 percet. Mire odaértem már a lány, a barátnője, és a bartnő pasija nagyban azon gondolkodtak, hogy mit irnak sms-ben nekem ha még sokat kések. Csak egy a sok közül: "Falra hányunk Borsó ha nem érsz ide!"

Oda értem, ök ültek, én álltam. Állok, mondom hogy sziasztok. Mondják hogy szia. Bemutatkoztam, ők is. Rájöttünk ki kicsoda, mert én roluk nem láttam még képet.

Leültem melléjük, beszélgetünk, tellik mulik az idő, kb fél óra mulva vesszük az irány befelé a szigetre.

Megérdeklődtem, hogy miért is jöttek fel Pestre. Igazság szerint ugye budán voltunk ráadásul obudán de mindegy. Mondjuk a Keletibe jött be a vonat, és az pesten van... Szóval visszatérve a témához, miért jöttek fel. Mondták, hogy egy Jánosbogár kör szervezésében országos rendezvényt tartanak itt, ahol az ország minden tájárol jönnek emberek és jól érzik magukat. Én értelmes fejet vágtam hozzám, mert fingom nem volt rola hogy mi az.

Bementünk, oda értünk a csoporthoz, ahol láttuk hogy mindenki játszik és jó a hangulat, erre az egyik lány mondja hogy "ott a hittan tanár inkább menjünk mielött meglát minket."

Menjünk, mondtam és lementünk a duna partra.

Hogy ne legyen olyan rossz a hangulat megprobáltam valami témát feldobni. Ki milyen koncerten volt stb... mindenki elmondta a saját élményeit, és én is. Fene se tudta hogy nem kellet volna talán, de emeséltem. Ez volt az.

Voltam kedden Most Precious Blood koncerten, és tök jó volt, és ők nyiltan válalják hogy zsidók meg minden és szerintem király zenét nyomnak nagyon tetszik. Meg elöttük fellépet egy ugyancsak amerikai zenekar a Zao, ők meg keresztények, őket megsem néztem. Kb ilyesmit meséltem, valahogy nem értékelte... akkor még nem tudtam hogy miért, mostmár tudom.

A duna parton remekül telt az idő, röhögcséltünk meg minden, aztán kettőóraharminc körül elindultunk visszafelé a csoporthoz.

Még leültünk a fűbe, kicsit dumálgattunk, fűvel dobáltunk egymást ilyesmi, amikor aztán 2:55 kor mondják, hogy na akkor menjünk nézzük meg a misét! Kérdezem milyen misét? Hát a misét ami most lesz, szabadtéri mise, tök jó!

Remek, fogalmazodott meg bennem a gondolat.. és elindultam utánuk.

Láttam, hogy mindenki ott van, mindenki ül a fűben, pap fehér ruhában, sál a nyakában, leültünk mi is.

Eltelt pár perc, mindenki feláll, mi is megtettük. Erre kezdtünk egy miatyánkal. Mivel én nem tudom a pontos szöveget, így csendben maradtam.

Leültünk a pap elkezdett mondani valami történtetet az emberiségről, ami nagyon tanító jellegű volt, bár nekem semmi ujjat nem mondott... A reakciók se voltak rosszak, bár én tudtam volna még mit mondani, de nem éreztem úgy hogy itt nekem megkéne szolalnom, én nem azért voltam ott.

Aztán elöjött a pap a szövegével, hogy odaát milyen jó és ha isten ugy akarja akkor nekünk ott a helyünk és nekünk ott jó lesz stb stb stb... kapja be, ezt honan a geciből tudja? volt ott? na menjen a picsába.

Ez ment még egy darabig, elmondtak még egy pár imát mindenkinek meg ilyesmi, a záró miatyánkra már felsem keltem. Bunkóvoltamtudom.

Aztán lehetett menni kenyérért meg borért. kihagytam.

Mindez másfél óra kökemény szopás volt.

Hazafelé indultunk 4.40 körül... a csajok mondták hogy nekik 7 kor megy a vonatuk. Erre - rávágtam egyből még mielött mondták volna hogy marajdak velük netalántán - mondtam hogy bocs de nekem 6 ra Kispestre kell mennem, mert lesz Kispest mecs és ott kell lenni, kötelező. Így szépen elisváltak az utjaink olyan negyed 6 körül, és elis késtem a Kispest mecsről. Picsába.

na ez volt.

csöcs. :-)