Hát Indián én próbáltam abból a kifejtésből legalább azt megérteni, hogy mit akarsz kifejteni, de valljuk be egymás között, hogy a zűrzavar tegnap erős volt a lelkedben.
Ezt a visszaélés a joggal című maflaságot leszámítva egyetlen épkézláb joghelyet nem mutattál, az előbb említettet meg jobb elfelejteni.
Ettől én még elhiszem, hogy van jogi akadálya a jelölt indulásának, csak várom, hogy erre valaki értelmes okot mondjon.
Szerintem sem túlságosan érthető ez a dolog Kránitz indulásával, hogy miért ezt csinálta az MSZP? Egyetlen logikus magyarázat az volna, ha Kránitz a legjobb, legalkalmasabb, legnépszerűbb, utánozhatatlan, egyetlen nyerő húzás. Hogy így van-e, azt én nem tudom.
A Fidesz akciója szerintem bumeráng lesz, mert ha sikertelen - és eddig annak gondolom - akkor kifejezett ellenérzést szülhet, akadékoskodásnak, kellemetlenkedésnek. tűnik. A szélsőjobbal való szokásos kokettálásnak. (Mondjuk az nem csak tűnés, az így is van.)
Szóval szerintem nem épeszű ötlet, de a Fidesz segíthet "jól" megvalósulni. Meglátjuk én az ellenkezőjén sem lepődnék meg.