Sziasztok!
Gondoltam írok egy-két dolgot a saját tapasztalataimból. Mi a Hostmarkban voltunk a párommal a Best-el. Szerintem nagyon jó volt, de persze jó magyar szokás szerint páran kiverték a balhét, mert nem a tengerre nézett a szobájuk. Ami szerintem egyáltalán nem csoda, hiszen sehonnan se lehetett nagyon látni a tengert. De ha csak este mész be a szobádba, ami elég valószínű, úgy sincs jelentősége.
Ajánlom a reggel és esti itthonról vitt kis alkoholos gyomorfertőtlenítést! Akik velünk voltak és nem ittak a nap jó részét a WC-n töltötték.
Mi befizettünk ott a helyszínen még 100$-t, így all inclusive
A kajával nem volt gond, csak ne számítson senki itthoni ízekre. Aki viszont szereti az édességet, az kánaánra találhat.
Az emberkék elég jó fejek, főleg, hogy egyfolytában mosolyognak.
A tenger gyönyörű, de amint azt már olvastam érdemes a Hostmark melletti hotel stégjéig elmenni.
Mi elmentünk minda2 hajókázásra, nagyon szép volt, merültünk is (persze csak intro), de a 2. alkalommal a hajón fizettük be a búvárkodást és fele annyiba került, mint az utazási irodánál.
Voltunk homokmotorozni is, végülis elég jó volt. Kipróbáltuk a naama bayhez közeli gokart pályát, nagyo izgi volt.
Annyi minden történt, de ha valakinek van kérdése szívesen válaszolok inkább!
Zsu