riska
2004.10.19
|
|
0 0
1797
|
bocs, kicsit hosszú lesz, de...
az ALCS meccseket 1-2 nap késéssel kapom videón, ezért ide sem néztem be azóta, nehogy megtudjam az eredményeket. pedig lehet, hogy jobban jártam volna...
az első meccs elég fordulatos volt, bár őszintén megmondom a 4. inningtől kínomban már azért szurkoltam, hogy ne hozzon több pontot a yanks és Moose-nak legyen meg a perfect game :) nagyon szépen dolgozott, de persze a 7-ben már egész más miatt ordítoztam. a 8-ban Ortiz ütése akár ki is pottyanhatott volna... és akkor egál, mindegy, jó kis meccs volt.
szerintem game2 hihetelen unalmasra sikeredett. Pedro szarul dobott. szenvedtem. és a végére irtozatósan felbasztam az agyam azon, hogy a kurva 100+ pitchcount már megint szépen bejött..... mikor posada sétált 104 volt asszem, és megláttam, hogy akkor kezdenek telefonálgatni, hogy valaki melegítsen, már tudtam, hogy viszlát.
bár olerud jött, úgyhogy reménykedtem :) erre tessék, egy szar dobás és szevasz. utána már inkább Pedrora haragudtam, (nem Franconara, hogy bennhagyta), mert a következő embereket pikk-pakk elintézte és pont Olerudnak dobott egy nagy szart.
ja, és az ütőink....... pfüüüü
game3... haha. vicc. aszittem a game2-nél nem lesz már rosszabb, de összehoztuk.
game4. egy nagyon izgalmas és végre számomra kedvező kimenetelű meccset nézHETTEM volna, csak éppen tegnap este 10-kor felhívtak, hogy nem tudunk-e elmenni valahová megnézni a game5-t élőben... ezen információ birtokában (game5) miután végigszenvedtem/tekertem a game3-at nem volt nehéz kitalálni a meccs kimenetelét, de így is izgi volt. még jó, hogy vannak az embernek barátai, akik hívják meccset nézni :) bár az illető yanks szurkoló, úgyhogy a game4 közben végig az motoszkált bennem, hogy lehet csak átvert és nézhetem a sweep-et így hajnalban elalvás előtt.... DE NEM!
ma reggel viszont már nem bírtam idegekkel és meg kellett néznem az eredményt :)))
back to bronxxx, and we’re back for more.... IT AIN’T OVER YET!!!!!!!
bár az előjelek kétségtelenül kedvezőtlenek:
1) a yahoo-n egy újságíró a redsox továbbjutására tippelt a széria előtt. ugyanő a divízió meccseken a MIN és asszem az ANAHEIM továbbjutására tippelt..............
2) Atlanta szurkoló haverom (ld. Atlanta playoffja évek óta...) csapata búcsúzása után a redsoxnak szorít.........................
de majd Schilling a csodacsizmában!!! lesz game7! |
|