RS_Krisse Creative Commons License 2004.10.18 0 0 52

Pax2:

Persze, mindent meg lehet probálni.

Megtudtátok azota, hogy mennyiért Hot a Shot?

Invesztálj bele, aztán gyüjtheted a tapasztalatot!

Vagy, vehetsz mondjuk egy rendesautot, amiben 2 tartáj van, 1 a "viznek" 1 pedig a koncentrátumnak.

Amennyiben magadfelé huzod a kart, minimális koncentrátumot nyom vizzel, amennyiben meg benyomod (intenziv mosás) jo sok koncentrátumot, szintén jo sok vizzel, a rovartetemek eltávolitása végett. És pompásan müxik.

Ha mégsem szeretnél rendesautot vásárolni, és ambiciozus vagy, kiegészithetnéd a mostani gj.vedet egy második tartájjal+pumpa+T-szelep+relé (esetleg külön kapcsolo), majd elszaladsz a rendesauto márkaszervizbe és veszel gyári rendesautohoz valo koncentrátumot. Az ára egyáltalán nem vészes, és 1 flakon elegendö 3-4 évre.

Ha ezt sem szeretnéd akkor viszont kend be a szélvédödet RainX.szel ( nem én forgalmazom, se nem gyártom ) vagy bármi más hasonloval. És majd meglátod mennyit javul a helyzet! 

Én a rendesautomon is használom, valamint az összes többi gj.vemen is, és nagyon jo tapasztalataim vannak RainXszel kapcsolatban.

Sokkal kevésbé képes a szélvédöre nöni a retek, 70-80kmph tempo felett meg teljességgel felesleges az ablakörlö használata, jobban látni, mintha akár a leggyorsabb fokozatban törölnél.

HTT:

Igazad van, lehet akár ugyanaz a lapát mégis máshogyan töröl. Függ egyfelöl a szélvédö minöségétöl, mennyire érdes. másfelöl a lapátokat leszorito erötöl (konstrukcios jellemzö) .

Manapság már van jopár rendesauto aminek szélvédöje gyárilag vizlepergetö bevonattal van ellátva. Nekem sajnos ilyen nincs, ezért ezugyben nem rendelkezek tapasztalatokkal, az egyedüli kérdés ami bennem felmerült a bevonat kapcsán, hogy vajon mennyi ideig marad az ott rajta? Netán ez egy "örökéletü bevonat" ?