tocsesz
2004.10.18
|
|
0 0
11411
|
Gondolom sokan vették az autót hitelre, annak is ott a nem éppen alacsony havi részlete, plusz vannak gyerekek is a suli is minden hónapban viszi a pénzt, sajnos vannak családok ahol igen is sokat számít egyszerre kiadni 20000-rel többet vmire. Mert ugye a plusz 20-tól az lehet már 50-60 ezer összesen. Általában a Thaliasok szerintem átlag emberek. Magamból kiindulva, ha egy kicsit jobban futna a szekér én is Megane-t vettem volna, de sajna csak 2,5 milka volt. Egyébként maximálisan igazad van, de lehet ilyen helyeken is kifogni jobbat jó áron, nyilván a márkás gumikkal nem veszik fel a versenyt, de a nyárinál mindenképpen jobbak.
Más:
Én is kipróbáltam a Logant. Maradok a Thaliánál, de kellemesen csalódtam. Kíváncsi leszek a tapasztalatokra, ha valakinek lesz. Ami biztos a Suzkit veri. Ami furcsa, az igazán olcsó változat tényleg szegényes, de a Laurete elég jónak tűnt nekem. Utasoldali légzsák minden felszereltségnél opció (40 eFt). A kidolgozás mindenképpen Renault, ha a tulajdonságai is, akkor nem egy rossz autó, persze nem is egy csúcsmodell, de ezen az áron szerintem elfogadható. 1,4-est próbáltam, a váltó furcsa volt kicsit, mert az nem a Thaliáé, de jól megy.
tocsesz |
Előzmény: topo (11409)
|
|