Bovult nehany videoval a maximum break gyujtemenyem, igy ezeket kozze is teszem.
Az uj videok:
John Higgins, Grand Prix 2004 - jo minoseg, nemet kommentar, XviD codec
John Higgins, British Open 2003 - jo minoseg, nemet kommentar, XviD codec
Stephen Hendry, World Championship 1995 - kozepes minoseg, angol kommentar, DivX3 codec. Ezzel a videoval nem keveset dolgoztam, ugyanis a bal hangfalbol angol, a jobb hangfalbol kinai hang jott :) A jobb hangfalba is attettem az angol hangot, es a kinait kiiktattam (egy picit behallatszik most is, de nem veszes). Ezek utan mar csak a hang csuszasat kellett kijavitani.
Kirk Stevens, Benson & Hedges Masters 1984 - gyenge minoseg, angol kommentar, XviD codec
Illetve nem teljesen uj, megis ajanlott:
Jimmy White, World Championship 1992 - kozepes minoseg, angol kommentar, DivX5 codec. Ez mar korabban is fent volt gyengebb minosegben. Ennek a videonak az erdekessege, hogy Jimmy White maga kommentalja a felvetelt.
Az uj olvasok kedveert a regebbi videok:
Cliff Thorburn, World Championship 1983 - kozepes minoseg, angol kommentar, Real Video
John Higgins, LG Cup 2003 - jo minoseg, kinai kommentar, XviD codec
Ronnie O'Sullivan, World Championship 1997 - kozepes minoseg, angol kommentar, Real Video. Ugyanez elerheto
jobb minosegben is (DivX5), viszont ebbol az elso negy lokes hianyzik.
Ronnie O'Sullivan, LG Cup 2001 - gyenge minoseg, angol kommentar, XviD codec (thx Justice Dr.) A vegen egy rovid Dennis Taylor-interju. Itt is javitottam a hang csuszasan valamelyest.
Ronnie O'Sullivan, World Championship 2003 - jo minoseg, nemet kommentar, DivX5 codec
Jimmy White, World Championship 1992 - kozepes minoseg, angol kommentar, Real Video. Ez az eredeti kommentarral van. Van belole egy
meg rosszabb minosegu valtozatom is, amit semmi ertelme nem lenne megtartani, viszont a vegen van egy Jimmy White-interju, ami a tobbiben nincs meg.
Dennis Taylor vs Steve Davis, World Championship 1985 final frame - kozepes minoseg, angol kommentar, Real Video. Ez nem maximum break, de legalabb annyira erdekes. Kotelezo neznivalo minden magara valamit is ado snooker-rajongo szamara! :)
Jo nezegetest!