hm. igazad van, főleg az állatbaráti részben értek egyet. sajnos a másik részéhez nem tudok igazából hozzászólni, mert nem értek hozzá sajnos, én autókban vagyok érdekelt, nem kutyákban.
annyit tudok ehhez mondani, hogy nem volt szándékos egyszer sem a kutyák pároztatása. a figyelmetlenség... hát nem tudom. nekem valószínűleg esélyem nem lenne őrizni őket, mivel háromnegyed hatkor már nem vayok otthon és csak 5 körül érek haza... persze van otthon aki egséznap otthon van... de hát mégis szerinted mi a megoldás, hogyan akadályozzuk meg legközelebb a kiskutyákat? csak az operáció alternatívája létezik vagy van kevésbé drasztikus módszer? nekem ötletem sincsen, kérlek segíts kitalálni valamit...
egyébként már ajándékoztunk el kiskutyát egy közelben lakó idősebb házaspárnak és utólag rájöttünk, hogy nem került jó helyre az eb. nem vesznek neki kutyusnak való sampont, emberi étellel etetik, nem viszik nyíratni és szegénynek nagyobb a szőre, mint egy pulinak, kint tartják az udvaron...
és arra nincs ötletetek hogy hogyha már megtörtént a "baj" és kis kutyák leszenk akkor hogyan lehet kiszűrni hogy még egyszer ne kerüljön "rossz" gazdihoz a kutyus?