Zsuu Creative Commons License 2004.10.15 0 0 1753

Bocs, hogy csak most válaszolok.

Szerintem nem vesztünk össze. Én nem tagadom, hogy LOKI szurkoló vagyok, mert debreceni vagyok. Ha Sándor Tomi újra elszerződne vmi más csapatba, továbbra is kedvelném (kivéve, ha a Fradiba menne, de ebben az esetben ő kérné, hogy vigyék a zártosztályra...:-)), de a LOKI maradna a kedvencem.

Mivel nem vagyok NY-i, azt hiszem, nincs miért kötődnöm NY-hoz. Az ember azért szeret meg egy más városbeli csapatot - szerintem, mert szimpatikus neki a csapat vagy 1-2 játékos. Az akkori Yankees nagy egyéniségekből állt, akikből maradtak 4-en.

Mellesleg Maddux miatt az Atlanta volt sokáig a másik kedvenc csapatom. Egyébként baseballban mindegy, igazán nincs olyan csapat amelyiket utálnám, a játék a lényeg, és az, hogy jó lenne, ha végre nálunk is adná vmelyik TV a meccseket.

Ja, még vmi. Pöti azt nyilatkozta, amikor az Astros-hoz aláírt, hogy azért nem szerződött a BoSox-ba, mert nem akart árulóvá válni, ezt nem tehette meg a csapattársaival. Erre azt írták a Yankee fan-ek, hogy áruló, amiért elszerződött és amiért Clemens-et rábeszélte, hogy ne vonuljon nyugdíjba. Erre persze én beírtam, hogy ha Pöti áruló, akkor én is :-)).

Zsu

Előzmény: hockey (1735)