encx
2004.10.15
|
|
0 0
765
|
Én azért helyesbítenék néhány dolgot az árakkal kapcsolatban. A Garden Park-ban 1 liter ásványvíz 1 dínár, a szénsavas 1,5 dínár, 1,5 liter cola pedig 9 dínár!!!! Mi 170-el váltottunk, ami azt jelenti, hogy 1 üveg cola 1530 Ft-ra jön ki, szerintem ez közel sem nevezhető baráti árnak!!! A bazárban kötelező az alkudozás, én pl. egy 58 dínáros tevebőr pénztárcát 25 dínárért hoztam el! Fix áras boltot azoknak javasolnám, akik nem bírják ha az árusok lépten-nyomon leszólítják és mindenáron megpróbálják betuszkolni a saját üzletükbe. Ez egy ilyen nép...
A szállodában nekünk is akadt gondunk a törölközőkkel, ajánlatos legalább 1-et vinni. Ha a recepción jelzed, hogy nincs törölköző akkor kb. 1/2 nap múlva küldenek, ezért célszerűbb a takarítónőt megkeresni. Persze ő csak farnciául ért, így nem egyszerű kézzel-lábbal elmagyarázni, hogy mit is akarsz, de nem reménytelen :)
Náluk rózsaszappan van, aminek nagyon erős az illata. Ráadásul összesen 2 db-ot adnak és ha el is fogy akkor sem hoznak helyette másikat. |
|