Én az egész éven át tartó bajnokságot úgy gondoltam, hogy elindul mondjuk 20-25 fő rajta (az elsőn tán még ennyi sem) tehát havonta 1-2 ellenfél ellen kellene játszani.
Ha valami csoda folytán lenne mondjuk 100 induló akkor több csoportban is folyhatnának egyszerre a küzdelmek. Ennél csak azt határoznánk meg, hogy márciusban le kell játszanotok a meccseket. Ez nagyon jó előszobája lehetne az új játékosoknak a komolyabb bajnokságok felé mert beleszagolnának a tétmeccsek izgalmába, de a nagyoknak is, mert ha hamar kiesnek egy bajnokságról akkor ez a havi 1-2 meccs (remélem) formába hozná vagy tartaná őket a következőig vagy az azután következőig ha azon ilyen-olyan okból nem tud indulni.
De el tudok képzelni szünetet is pl az eb vagy a csapat-vb csoportmeccsei alatt.
Ezen nem veszünk össze, bár szerintem havi 1-2 meccs pluszban még ide is belefér.
Az nem járható szerintem sem, hogy minden hétvégén fix időpontban kell játszani a meccseket, mert ha épp több műszakban dolgozol, túlórázol, kirándulsz...nincs rá időd.
De azért egy összecsapás a HUN A vagy B két tagja közt érdekes lehetne, főként mert mindannyian tudjuk, hogy a papírforma nem mindig érvényesül.
A kicsi ha megveri a nagyot büszke lesz rá míg a nagy edzett egyet egy jót ha ő nyer. Vagy sokkal dühösebben náspángolja el a következő ellenfelét a vb-n ha kikap.
Szerintem mindenképp jó ötlet lenne egy egész éven át tartó bajnokság.