EAXX Creative Commons License 2004.10.14 0 0 2843

Sziasztok !!!

Mi is már bent lakunk 3 hete de az észlelt hibákat még mindíg nem javitották ki, nem is hívtak az időpont miattsem. Már töbször rájuktelefonáltam de azt mondták majd jelentkeznek........ ilyenkor hova lehet fordulni? És azóta, hogy bent lakunk már más hibákat is észleltem ezeket még kijavítják? pl: ma vettem észre, hogy az egyik csempe a furdőben repedt nagyon nehezen lehet meglátni de ha már észrevetted mindíg megakad rajta a szemed... meg vannak fuga hiányosságok is. :-(

Ja és még azt akartam megkérdezni, hogy mi az a termosztát és hol van az..... lehet, hogy nállam is rosszul van bekötve?

A házban lakók némeike tényleg nagyon trehány, borzasztó igénytelenek.... vigyázni kéne a szép új házunkra, nem szét***ni.

A szolgáltató, mámint a comunique szerintem komolytalan, nem szabad velük foglalkozni, majd megszavazzuk a közgyüllésen, hogy más is bejöhessen. Akkor lessz más alternatíva is..... lesz ADSL is a MATÁV részéről, csak meg kell szavazni.

A TV-t én is megrendeltem az mondták péneken lesz ekötve... hát kiáncsi leszek.

Ja télleg nincs meg valakinek a javítóbriágdnak a telefonszáma.. háha ha őkef hívom előbb ki lesz minden jaíva.

Dr. Tomi

Előzmény: tgabika11 (2842)