Sziasztok!
Tök jó sokat írtatok! :-)))))
Benőbéka: sáska, gyászbogár lárva, rózsabogár lárva, kicsiknek lisztkukac. Ha vagy olyan szerencsés, hogy rét közelében laksz, és tuti nem permeteznek, akkor fűhálózott rovarok. Rovarok, mert a bogarak kemény kitinhéját nem nagyon szeretik. A gyászbogár büdös levet fecskendez védekezés közben, már ezért sem komálják, de a lisztbogár kemény páncélja sem ízlik nekik. Nem is nagyon fogyasztják.
Ha van türelmed, levagdoshatod a hímek szárnyát, de ez elég macerás, mert egyesével megfogdosod, úgy hogy a tücsök még éljen, mikor visszakerül a dobozba.
Szürekfarakas (by James Bond) jól mondta: "felrázva, nem keverve" :-)))))))
Greylupus: Az én bulldimra eddig még nem akartak szájkosarat rakatni. :-)))) Szép lenne! Bár van egy bőr szájkelepce, aminek kivágtuk az orr-részét, egyszer-egyszer felraktuk rá a BKV-n. Hát mit mondjak? Mint Hannibal Lecter. :-)))))))))))
ÉS AZ ANGOL BULLDIK FELNŐTTNEK IS TÜNEMÉNYESEK!!!!!! :-)))))))))))
Tegnap tök boldog volt, mert 3 kankutya is körülötte ugrált. :-))))
Gyulia miatt ne aggódj, mert tök jól fog kinézni.
Quaint: Az én bulldimnak érdekes sztorija van, amit inkább csak emilben írnék meg. Hozzán 3 évesen került. Valószínűleg ezért féltékenykedik minen más állatra.
Ha elég nagy a terkód (márpedig amit leírtál az elég nagynak tűnik), akkor megfér 2 hím egymás mellett. Persze jó sok búvóhely kell. Kis helyen a gyengébb hím elnőiesedik, uralkodni egy fog csak.
Én olyan helyen lakom, ahol nagyon sok nem idén barnult. Eddig mindegyik lepittbullozta a bulldimat. :-))))) "Dik'má mekkora pittbull!" :-)))))
Ha mégis szeretnél más állatokat, akkor a nagyobbik terkóba inkább vitticepset tegyél. Azok tök jól ellesznek.
Tücsök a hűtőben: nem rossz megoldás. A lisztkukacot rendszeresen ott tároljuk. A tücsköket csak akkor szoktam betenni a hűtőbe, ha egyszerre sokat veszek. pl. 10 darabot nem érdemes, mert az egy etetés.
Akkor nem kell etetni őket, mert tényleg lelassulnak. (én a ciripelés miatt deportálom őket a hűtőbe :-))) ) Persze olyan kor finnyásabb ismerősöknek ne nagyon reklámozzátok, mert többé nem akar nálatok enni! :-))))))
na most így hirtelen ennyi.
Ja!
N.juckó vs. farkaskutya:
amikor valaki lefarkaskutyázza a juckót, mindig megkérdezem: Tényleg van egy ír farkaskutyád?? :-))))))
cebus