Sziasztok:)
Vagyok, csak meghalt az internet benn a cégnél, és mire visszajött, addigra már jöhettünk haza:) MOst már itthonról írok:)
Göri - kutya: aranyosak lehetnek együtt:) Én nem tudtam igazán egy kutyával sem összeszoktatni a görijeimet (még az anyumnál maradt holt békés spánielemmel sem), mert a görijeim nagyon vehemensek és nincs igazándiból félelem érzetük. Így inkább kutya nélkül sétálunk. Már ha tudunk... mert (igaz én is kutyás voltam és szeretem is őket), de most kutya nélkül látom, hogy mennyi neveletlen gazda és kutya mászkál az utcán.. Ha megkérem, hogy vegye pórázra a kutyát, akkor háromszor-négyszer is el kell mondanom, mert ugye a gazdi szerint "ez nem bánt semmit, minden állatot szeret".. Csak azt nem tudják a gazdik, hogy a vadászgörénynek van alapban egy "vadszaga", ami a legtöbb kutyából vagy támadást, vagy menekülést vált ki..
"Gyilkos kutyák". Ehhez van egy aranyos sztorim:) Amikor még otthon laktam, volt egy baráti kutyás társaság, akikkel mindig együtt sétáltattuk a kutyákat (de gondolom ilyen nálatok is van:). Beszélgettünk, amikor feltünt a szinen egy kölyök angol bulldog, tüneményes volt (bár felnőttként már nem igazán tetszenek). Odajött a többi kutya közé és próbált barátkozni.
Az egyik kutyás félve kapta fel a spanieljét, hogy "úristen, támadni fog, hisz úgy hörög!!!!". Alig tudtuk meggyőzni, hogy nem támad, hanem próbál lélegezni:)))
Na jól szétoffoltam a témát:))))