Sziasztok:)))
Na látom, megint volt kedvetek irni:)) Nagyon helyes!!:) Csak igy tovább.
Nem értem mit csodálkoztok a leírtakon? Nekem már a Boxeren is kiakadnak. Na és ö is volt már gyilkos kutya, pittbull, roti, dobi, meg még mittudom én mi.:)
Mindig hallom, hogy ez az a gyilkos kutya. Pedig ha tudnák , hogy az összes kutya közül a Boxer a legkedvesebb kutya. Cebus : lenézik az angol buldogot? Azt nem hinném. Nekem nagyon tetszenek, de ez gondolom nem lepett meg. Azért lehet mert azt sem ismerik. Csak a németjuhászt ismerik fel. JAJ:)) Ezt el kell meséljem.
Állok a piros lámpánál. A kutya melletem ül. Jön egy anyuka a gyerekkel. Mondja a kislány hogy anyu nézd milyen szép kutya. Az anyja meg elkezdi , igen csak kár hogy le van borotválva.:))))))))))) Hát.... Lehet azt hitte hogy a Boxer hosszuszörű? Esetleg borotvált német juhásznak nézte?:) Ugy hogy ne lepödjetek meg hogy a hüllökön csodálkoznak és buta kérdéseket kérdeznek.
Cebus? :) Sült tücsök?:) Nem gondoltam volna. Szerintem nem szilveszterezem veletek:)))))))))
Kriszta: jó a kép! :)
A haverom most vett kb 1,5 hónapja vadászgörényt. Pont akkor kellet elaltatni a kutyájukat. Most a vadász görénynel jön le sétálni, én meg a boxival:) Már egész jól kijönnek:DD
Ja vaku:) Az én gekkoimat nem zavarta. Pedig sokszor rávillogtam. Azt hittem az első után, hogy elszalad. De nem. Semmi reakcio. Lehet modelkedett valhol és már megszokta:))))
A terrárium mérete. Hát nekem tul nagy lett. 90x47x60 -as. Néha (gyakran) nem is találom meg öket. Olyan mint ha üres lenne.
A boxi meg 36 kg. És nagyon nagyon aranyos. Emberekkel teljesen közvetlen és játékos. Kizárt hogy bárkit megharapjon. Szukával és kölyök kuytával is elvan. Viszon kan kutyával vigyáznom kell. Könnyen összeugrik velük. Föleg ha valami dominánsabb himmel találkozik. Mondjuk megvédi magát. Csak én nem szeretem ha verekednek. Meg hát azt sem akarom hogy a másikban kárt tegyen.
Na most én is jó sokat irtam:)
sziasztok